Myyntiehdot

Klinkmann Oy:n myyntiehdot ja tiedot hinnoittelusta. Ehdot on esitetty soveltamisjärjestyksessä. Hintamme ovat voimassa toistaiseksi. Voimassa olevat hinnastot ja lisätiedot saatte asiakaspalvelustamme. Tarjouskyselyt ja tilaukset käsitellään myös asiakaspalvelussamme.

Listahinnat Uudet listahinnat:
Kysy hinnastot asiakaspalvelustamme.
Yleistä Kaikki hinnat on ilman arvonlisäveroa (alv 0%).
Myyntipakkauskoot saattavat vaihdella, ne vahvistetaan tilausvahvistuksessa.
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.
Pidätämme oikeuden laskuttaa toimitushetken hinnoilla.
Toimitusehdot Incoterms 2020, Vapaasti Klinkmannin varastossa, Helsingissä. Toistaiseksi emme anna sitovia toimitusaikoja. Kaikki toimitusajat ovat parhaita arvioitamme eivätkä viivästykset synnytä korvausvelvollisuutta.
Pientoimituslisä 29 € nettohinnoiltaan alle 200 € tilauksille (ALV 0 %)
Pikatoimitusmaksu 29 € pikatoimitus sovittava puhelimitse asiakaspalvelun kanssa. Lähetys saman päivän aikana. Edellyttää kirjallista tilausta asiakaspalveluun klo 10 mennessä.
Tekninen selvityspalvelu 50 € / 30 min teknisestä selvitystyöstä asiakkaan puolesta (mm. tuotekoodien ja dokumenttien ym. selvittäminen)
Toimituskulut Todellisten kustannusten mukaan
Klinkmann Store webshop Ilmainen toimitus yli 140€ ostoille (alv 0%). Pientoimituksille toimitus– ja käsittelymaksu 20€
Käsittelykulut 20 € / tilaus
Valuuttakulu Ulkomaisen valuutan vaihtokulu
Viivästyskorko Viivästyskorko 12%, perintäkulu 20€
Palautus/Peruutus Palautuksia otamme vastaan vain, mikäli siitä on erikseen sovittu. Asiakkaan tilausvirheestä johtuvista palautuksista hyvitämme enintään 70 %. Tilauksen peruuttaminen ei ole lähtökohtaisesti ole mahdollista. Erikseen sovitusta peruutuksesta peritään peruutuskulu.
Lisäehdot Additional Conditions of Sale.

YOU ACCEPT AND AGREE TO BE BOUND BY THE TERMS OF THIS EULA BY DOWNLOADING, INSTALLING, COPYING, OR OTHERWISE USING THE SOFTWARE.

Muut ehdot: TK Yleiset 2010
General Conditions of Sale